MORE

Star Wars Battlefront Beta în Octombrie

Electronic Arts anunță că Star Wars Battlefront va avea parte de un beta test, unul care va fi disponibil pentru toate platformele începând cu luna Octombrie. Tot ce va trebui să faceți va fi să vă înscrieți. Cum și unde va fi detaliat în următoarele săptămâni.

Faza de beta test a noului Battlefront va include harta Walker Assault, de pe planeta Hoth, ce a fost văzută adesea în cam fiecare trailer al jocului. Aceasta va oferi bătălii la care pot participa până la 40 de jucători, controlând infanterie și vehicule, plus doi eroi, Darth Vader și Luke Skywalker. Ignorăm pentru o secundă faptul că Darth Vader nu a participat direct la bătălia de pe Hoth. Walker Assault este însoțit și de Drop Zone, un alt tip de hartă ce nu a fost încă detaliată.

Pe lângă modul de multiplayer deplin, acest test oferă acces și la modul Survival al lui Battlefront, cu o misiune de pe planeta Tatooine, la care doi jucători se vor lupta împotriva unor valuri constante de forțe imperiale.

Alături de anunțul beta testului a venit și vestea aplicației mobile a lui Battlefront, ce va oferi acces la un joculeț de cărți care permite deblocarea de conținut nou, precum arme, în arborele de progresie.

În cele din urmă, avem și vestea nefericită că jocul nu va avea un browser de servere pentru Playstation 4 sau Xbox One, fiind neclar dacă va fi disponibil pentru PC.

[Electronic Arts]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close