MORE

Star Wars Battlefront: Battle of Jakku are un gameplay trailer

Chiar daca Star Wars Battlefront are mai mult DLC platit decat pare sa aiba continut in varianta de lansare, nu inseamna ca nu veti primi si lucruri gratuite. Lucruri facute foarte clar pentru a promova filmul nou Star Wars care urmeaza sa apara peste doua saptamani

Electronic Arts si DICE au lansat primele imagini din noul DLC gratuit al lui Battlefront, care vine sub forma lui Battle of Jakku.

Actiunea din acest DLC este plasata la 29 de ani inainte de The Force Awakens, pe o planeta unde fortele rebele si imperiale s-au luptat pentru dominanta, iar asta nu are prea multa importanta, deoarece Battlefront nu are nici un fel de poveste in el. Doua harti vor fi disponibile in acest decor nou.

DLC-ul adauga un mod de joc nou, numit Turning Point, la care 20 de jucatori rebeli vor asedia fortificatiile, pline cu 20 de jucatori imperiali, in cautarea unor puncte care trebuiesc gasite si capturate.

Cei care au facut precomanda lui Star Wars Battlefront pot juca de astazi DLC-ul cu Battle of Jakku, urmand ca restul populatiei sa fie nevoita sa astepte pana pe 8 decembrie.

[Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button