MORE

Star Wars: Battlefront are trei eroi noi!

Chiar daca noi adoram atat trupele imperiale, cat si rebelii nimic nu se compara cand reusesti sa gasesti un perk care iti da posibilitatea sa intri un pielea protagonistului sau antagonistului tau preferat.

In faza Beta de acum o saptamana si ceva, in Star Wars: Battlefront era o frenezie totala sa apuci sa te joci timp de 90 de secunde drept Darth Vader a.k.a Ala de respira greu sau Luke Skywalker. Am reusit si eu sa ma joc de cateva ori cu ei. Cu Luke am reusit sa o incasez de la un AT-ST, iar Darth Vader s-a dus repede pe copca fiindca a tras cineva in mine cu lansatorul de rachete si m-a lasat cu 10 secunde din 68. Eh mi-am luat eu revansa in urmatorul meci cand i-am caftit pe toti. Au simtit mania mea.

Mai nou au fost dezvaluite inca 3 personaje care ne vor ajuta sa ne diversificam experienta. Acestea sunt: Printesa Leia, Imparatul Palpatine si Han Solo.

Fiecare personaj in parte are un set de abilitati specifice. De exemplu, cei care vor spawna in jurul printesei Leia vor deveni automat Garzi de Onoare de pe Alderaan, Palpatine poate sa incarce instant o groaza de baterii de masina cu Force Lightning sau Chain Lightning (Baterii Palpatine), iar Han Solo poate sa decimeze instant batalioane de inamici cu abilitatea sa de foc rapid.

Momentan astept sa apara mai multe detalii si despre Boba Fett.

[PS Blog]

Articole asemanatoare

Back to top button