GamingRSS PaginaDeMedia

Star Wars: Battlefront 2 face loc noului Battlefield care va aparea in 2021

DICE a anuntat ca Battle of Scarif va fi ultimul update pentru Star Wars: Battlefront 2, intrucat studioul se va concentra pe un nou joc. EA a confirmat dupa aceea faptul ca DICE va lansa un nou titlu Battlefield in 2021. De asemenea, nici Battlefield 5 nu va mai primi actualizari mari dupa luna iunie.

Echipa DICE lucreaza la un update standalone pentru Battlefield 5 care va fi lansat in aceasta vara. De asemenea, lucreaza si la Community Games. Chiar daca viziunea studioului pentru Star Wars: Battlefront 2 este completa odata cu lansarea lui Battle of Scarif, nu va faceti griji. Serverele, challenge-urile in-game, evenimentele programate si suportul pentru joc vor continua sa functioneze normal. Vrem sa ne multumim jucatorii timp de mai multi ani. Pe termen lung, studioul se concentreaza pe urmatorul joc Battlefield care va aparea in 2021.

Dennis Brannvall, Creative Director, DICE

In acest punct, nu este clar daca Battlefield 5 sau Battlefront 2 se vor alatura celorlalte jocuri de pe Steam publicate de EA. Un lucru este sigur insa; aceste informatii confirma niste zvonuri mai vechi care vorbeau despre un nou BF prin 2021-2022.

Battlefield 5 electronic arts

Ce aduce nou update-ul Battle of Scarif?

Update-ul Battle of Scarif va adauga o noua locatie tropicala din Rogue One in mai multe moduri de joc. In plus, va adauga si skin-uri pentru personaje bazate pe The Rise of Skywalker: Rey cu o sabie galbena, Kylo Ren cu noua sa masca si o noua versiune a Emperor Palpatine. Daca faci 5.000 de kill-uri cu Darth Maul, vei completa skin-ul sau Old Master (cu tot cu picioarele mecanice). De asemenea, daca „descoperi secretul de pe Takodana” vei primi skin-ul cu gluga al lui Rey.

Jucatori solo offline vor avea acces la modurile co-op ale jocului, alaturi si impotriva unor boti AI. Acestia vor avea acces la toate locatiile, iar optiunea va putea fi gasita in meniul Instant Action. Pentru a vedea toate noutatile introduse de noul update, accesati pagina oficiala.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button