PC&Consoles

Star Wars Battlefront 2 nu are Season Pass

Intr-o dezvoltare de situatie destul de bizara, EA se pare ca s-a decis sa renunte la Season Pass pentru viitorul titlu Star Wars Battlefront 2. 

Regizorul de creatie al jocului, Bernd Diemer a declarat ca EA doreste sa faca ceva „diferit” de aceasta data cu Battlefront 2, dar nu a dat foarte multe detalii despre ce directia sau strategia pe care compania urmeaza sa o foloseasca.

„Nu putem vorbi despre detalii exacte, dar avem ceva diferit în minte care vă va permite să jucați mai mult și să fiți mai investiți în joc, fără fragmentarea comunității”

A declarat Diemer pentru Mashable, indicand faptul ca jocul a avut mult de suferit datorita modelului de monetizare pe care EA l-au folosit pentru Star Wars Battlefront 2. Astfel, cei care au cumparat Season Pass-ul jucand doar cu cei care au acces la acele harti, injumatatind si mai mult baza de utilizatori, in esenta spunand nu celor care nu si-au cumparat X pack de harti.

Este foarte posibil sa vedem o miscare in piata, daca acest model functioneaza pentru EA si Star Wars Battlefront 2, avand mai multe oportunitati in acest fel de a atrage noi clienti, dar si indrepta unele metehne pe care industria gaming-ului le are. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile, mai ales ca EA nu sunt cunoscuti pentru marinimia lor cand vine vorba de DLC-uri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button