PC&Consoles

Star Wars Battlefront 2 a fost confirmat

Electronic Arts a mai avut un anunt important de facut in acel raport dedicat investitorilor sai. Compania a dezvaluit ca Star Wars Battlefront 2 nu doar ca se afla in productie, dar va fi lansat chiar anul viitor.

In ciuda neajunsurilor sale numeroase, cum ar fi ca nu facea nici cat jumatate din jocurile Battlefront lansate cu mai bine de un deceniu in urma, Battlefront a fost un succes de proportii intergalactice, fiind vandut in 14 milioane de exemplare, plus cine mai stie ce DLC a fost papat de public, in speranta ca printr-unul dintre pachetele de continut se afla un joc bun.

Ca urmare, nu este tocmai surprinzator ca Battlefront 2 a fost anuntat. Declaratia oficiala spune ca jocul va avea lumi mai mari si mai bune, din moment ce nu se bazeaza doar pe filmele Star Wars vechi, ci si pe cele noi.

Asta nu prea il face automat mai bun, doar pentru ca nu bazeaza totul pe primele filme. Dar daca Electronic Arts a plecat urechea la sugestiile comunitatii, atunci jocul poate ca ar avea ceva sanse sa fie bun. Acum au deja pusa la punct tehnologia si infrastructura pentru realizarea jocului, asa ca nu ar fi la fel de mult de munca pentru a implementa lucruri noi si interesante, sau macar a functiilor pe care le avea ca standard Battlefront 1.

Detalii despre joc probabil vor fi dezvaluite fie la EA Play, fie spre sfarsitul anului la diversele evenimente de gaming.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button