PC&Consoles

Electronic Arts pregateste jocuri Star Wars pentru 2018

EA Play trebuia sa fie evenimentul la care sa vedem de ce este in stare Electronic Arts pe segmentul de Star Wars. Seara trecuta compania avea ocazia sa isi spele pacatele grave comise cu acel Battlefront bastardizat… dar care totusi s-a vandut ca painea calda. Din pacate, Electronic Arts a cam dezamagit.

Prezentarea care a avut loc la EA Play nu a prea aratat jocuri efective, ci mai mult pe oamenii care lucreaza la acele jocuri, la fel cum prima prezentare a lui Battlefront nu avea absolut nici un element din jocul efectiv. Singura secventa care semana a joc avea cam 5 secunde, si parea promitatoare, chiar daca nu spunea mai nimic despre joc, decat ca va fi third person si ca este despre Star Wars.

Totusi, sunt si vesti bune. Electronic Arts pregateste nu un joc Star Wars nou, ci doua, unul de la Respawn Entertainment, creatori ai lui Titanfall, si unul de la Visceral, creatori ai lui Dead Space. Vestea cea mai buna de aici este ca Amy Hennig lucreaza la scenariul jocului de la Visceral.

Pentru cei care nu stiu, Amy Hennig este cea mai buna scriitoare care lucreaza in momentul actual in industria de jocuri video. Nu prea are egal cand vine vorba de dialog si crearea de personaje cu adevarat captivante. A fost in stare sa transforme o serie complet generica precum Uncharted in ceva fenomenal si a creat una dintre cele mai minunate povesti cu vampiri facute vreodata, sub forma francizei Blood Omen (mai putin Blood Omen 2 care a fost oribil fiindca nu a lucrat la el).

Mai jos puteti vedea prezentarea de la EA Play. Nu exista alte informatii despre cele doua jocuri Star Wars noi.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button