PC&Consoles

Star Trek si Star Wars intra in VR

E3 n-a avut foarte multe surprize, dar cateva dintre ele au fost placute, cum ar fi anuntul ca vom avea ocazia sa pasim prin VR in doua dintre cele mai adorate universuri SF din istorie, Star Wars si Star Trek.

Star Wars Battlefront X-Wing VR Mission este realizat tot de catre ramura a DICE care lucreaza si la Battlefront, jocul oferind posibilitatea de-a pilota cea mai celebra nava spatiala fictiva de lupta nascocita vreodata. Probabil veti avea si un R2 pe post de copilot.

Electronic Arts nu a dat prea multe detalii despre joc, dar va spun din start ca nu ar trebui sa va asteptati la jocul X-Wing de alta data, refacut in VR, asta ar necesita mai mult efort decat depune Electronic Arts la Star Wars. Acesta este practic cel mai simplu lucru care putea fi facut in VR din Star Wars, deoarece prezinta cele mai putine probleme de implementare. Pentru un joc despre lupte cu sabii laser va trebui sa mai asteptam.

Pe partea de Star Trek, Ubisoft a prezentat ceva ce fanii seriei tot spera de ani de zile. Un joc Star Trek adevarat, care sa captureze o parte din esenta seriei. Nu ca jocul de actiune lansat cu ocazia ultimului film n-ar fi facut asta… dar n-a facut asta si a mai fost in acelasi timp groaznic.

Star Trek: Bridge Crew este un joc in VR care pune fiecare utilizator in rolul unui membru al echipajului, fiecare responsabil pentru operarea unei componente a navei. Daca suna cumva ca Starship Artemis, tocmai asta este. Jucatorii vor trebui sa coopereze pentru a indeplini misiuni de tot felul, soarta intregii nave bazandu-se pe cooperare, coordonare si priceperea fiecaruia la indeplinirea functiei.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button