Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Star Fox Zero are data de lansare!

/
/
/
img

Imi amintesc ca acum cateva luni, la mareata conventie E3, in timpul conferintei Nintendo ne erau prezentate noi informatii si imagini din Star Fox Zero, un nou titlu pentru platforma Wii U care a fost anuntat pentru prima data la E3 in 2014!

Designer-ul jocului, Shigeru Miyamoto, vrea sa foloseaca o combinatie dintre gamepad si televizor cand vine vorba de controlul navei si interactiunea in joc. Totusi, acesta vrea sa puna accent un pic mai mult pe gamepad deoarece acela contine senzorii de miscare si input-ul fizic de care avem nevoie sa realizam o actiune in joc.

De exemplu, giroscopul incorporat te ajuta sa tintesti intr-o anumita directie, in timp ce tu zbori in alta, fara ca traseul tau sa fie blocat intr-un fel, astfel incat sa ai libertatea de miscare necesare efectuarii manevrelor pe care ti le doresti sau care sunt urgent necesare pentru a evita un pericol iminent ce poate sa apara imediat dupa colt.

De asemenea, veti avea doua perspective ce va vor imbunatati campul vizual, un third person view pe televizor si un cockpit view pe gamepad. Ramane doar sa va decideti unde vreti sa va uitati mai intai, dar vorba aia, trebuie sa avem atentie distributiva si sa bunghim tot ce misca.

Oricum, pentru cei ce asteapta jocul, acesta se va lansa pe data de 22 aprilie, 2016.

[Gamezone]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar