PC&Consoles

Star Control Origins nu va fi terminat anul acesta

Noiembrie se apropie cu pași repezi, și tot nu este vreun semn că Star Control Origins va fi disponibil într-o variantă completă, sau semi-completă prea curând.

Așa că dacă așteptați ca în vacanța de iarnă să vă aventurați prin galaxie, probabil ar fi bine să instalați iar The Ur-Quan Masters. Probabil ar trebui să o faceți oricum, din moment ce este unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată. Totuși, dacă vă mulțumiți doar cu partea de lupte, Stardock are o veste bună.

Componenta Super-Melee, care vă permite să ciocniți navele în bătălii spațiale probabil tot bidimensionale, va fi disponibilă în luna noiembrie pentru a coincide cu aniversarea a 25 de ani de când a fost lansat Star Control 2. Lansarea aceasta va fi sub forma unui beta, disponibil celor care au sprijinit până acum jocul prin acel Founders Program pe care Stardock îl folosește la noile sale jocuri.

Varianta completă, sau măcar cea care să includă explorarea spațiului și povestea, pare că va fi disponibilă abia de anul viitor. A fost publicată și o nouă imagine care arată noua formă a cotrobăitului pe planete.

Star Control Origins este menit să ofere o nouă poveste în stilul lui Star Control 2, dar fără a se folosi de personaje sau evenimente din acesta, din motive de licențiere. Asta și pentru că probabil doar Toys for Bob ar putea crea o continuare adevărată pentru Ur-Quan Masters. Efortul celor de la Stardock se remarcă atât prin faptul că este singura încercare de-a reînvia seria, cât și prin opțiunile numeroase de customizare, jucătorii având abilitatea de-ași crea propriile rase pe care le pot împărți cu restul comunității.

Dacă încă nu ați jucat Star Control 2, tare vă încurajez să o faceți, are să vă schimbe viața, sau cel puțin vă va transforma într-un snob absolut când vine vorba de jocuri SF, despre spațiu, sau în general.

[Stardock]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button