PC&Consoles

Star Control: Origins a fost anunțat

Stardock a dezvăluit în mod oficial modul prin care va continua legendara serie Star Control, sub forma unui titlu care mută acțiunea chiar la început. Povestea începe când omenirea a face primul pas în spațiu, iar jocul se numește în mod caracteristic Origins.

Dacă nu ați jucat până acum Star Control, voi face un rezumat. Star Control 2 a fost cel mai bun joc Star Trek făcut vreodată. Un joc despre explorare spațială, la care chiar întâlneai rase extraterestre, vorbeai cu ele, îndeplineai misiuni, cutreierai pe suprafața planetelor și te luptai pentru libertate. Tare vă recomand The Ur-Quan Masters, varianta gratuită a lui Star Control 2, este pur și simplu unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată.

În acest nou joc veți lua rolul căpitanului primei nave inter-stelare ale rasei umane, cu misiunea de-a explora galaxia, implicându-vă în politica galatică și în diversele planuri pe care le au celelalte rase. Pe parcurs veți avea provocări de tot felul, veți aduna resurse și veți transforma o navă umilă într-o unealtă de cercetare și război potentă.

Cu Star Control: Origins, Stardock intenționează să învie seria, pentru o nouă generație care în mod regretabil consideră că No Man’s Sky este un joc de explorare spațială bun.

Cei interesați să îl joace pot opta de pe acum să îl cumpere la prețul de 35 de dolari, urmând să primească acces la varianta de Early Access și la cea finală, atunci când vor fi disponibile.

Star Control: Origins va fi lansat anul viitor.

[Stardock]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button