GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Star Citizen va oferi sprijin pentru limbajul semnelor

Cloud Imperium Games, dezvoltatorii jocului Star Citizen, au colaborat cu unul dintre membrii comunității pentru a crea o serie de emotes pentru limbajul semnelor în sistem american. Este o măsură de accesibilitate care să vină în întâmpinarea jucătorilor cu deficiențe de auz. Directorul de animație video a companiei, Steve Bender, declarat despre această adiție adusă jocului: „Avem o mulțime de membri ai comunității Star Citizen care suferă de deficiențe de auz în diverse grade și nu interacționează cu jocul în același mod în care cineva care aude vocile o poate face. Sunt foarte fericit pentru ei să aibă această ocazie de a se exprima în modul pe care îl consideră potrivit”.

Star Citizen este un joc singular în acest moment în ce privește implementarea unui sistem de sprijin pentru limbajul semnelor. Asta face ca atenția acordata comunității și mai ales membrilor cu deficiențe de auz să fie un pas demn de laudă pentru cei de la Cloud Imperium Games.

Star Citizen este un simulator spațial aflat în dezvoltare încă din 2011 și a adunat peste 200 de milioane de dolari de la startul campaniei publice de finanțare pe Kickstarter în 2012. Suma totală cheltuită pentru joc până în prezent a atins aproape aceeași sumă, făcându-l unul dintre cele mai costisitoare titluri în dezvoltare la timpul actual, mai ales când luăm în calcul faptul că încă nu are o dată de lansare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button