GamingPC&ConsolesTech&IT

Star Citizen va fi gratuit săptămâna viitoare

Star Citizen a căpătat un update însemnat zilele trecute, ce adaugă o planetă imensă de explorat, alături de o varietate de numeroase alte îmbunătățiri și funcții noi. Spre exemplu, acum vă puteți strâmba prin IP.

Mai important de atât, cei care sunt curioși să vadă în ce stare se mai află componenta de multiplayer a jocului vor avea ocazia să testeze totul, gratuit, săptămâna viitoare. Între 23 și 30 noiembrie aveți posibilitatea de a vă urca în oricare din cele aproape 80 de nave spațiale disponibile în joc pentru vă distra printre stele, sau a le izbi în cel mai apropiat oraș pentru că nu ați dibuit încă ideea de fizică Newtoniană. Navele vor fi disponibile de la un producător fictiv la altul în zile diferite, conform programului care este trecut pe pagina oficială a jocului.

Chiar merită subliniat cât de multe nave pot fi pilotate în acest moment în Star Citizen. Considerând că unii încă mai țin bine minte vremea în care tot ce aveai la dispoziție era un hangar cu șase nave, dintre care jumătate erau variante de Aurora, faptul că sunt atât de multe opțiuni este îmbucurător.

Și înainte să spuneți că jocul ar fi bun dacă n-ar costa câteva mii de dolari o singură navă, țin să vă amintesc de faptul că jocul în sine costă cam 50 de euro, toate navele pot fi obținute în joc fără bani reali, iar prețul exorbitant pe care îl vedeți adesea la câte o navă nouă contribuie direct la dezvoltarea jocului, din moment ce proiectul este finanțat în mare parte de jucători.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button