MORE

Star Citizen Squadron 42 demo si data de lansare

Campania de singleplayer a lui Star Citizen, Squadron 42, a primit o data de lansare, anul 2016, precum si o demonstratie a primelor momente jucabile.

In Squadron 42, veti lua rolul unui pilot proaspat recrutat, care va trebui sa indeplineasca o serie de misiuni pe parcursul unei campanii de singleplayer. Aceste misiuni nu vor fi complet liniare, oferind oportunitati de explorare si de a lua decizii proprii, dar pentru libertate completa va trebui sa jucati modul de multiplayer, Star Citizen.

Prezentarea lu Squadron 42 include sosirea personajului principal pe nava de lupta Stanton, din clasa Idris, care va avea rolul de baza de operatiuni pentru prima parte din campanie. Nu este cea mai mare nava din joc, cele din clasa Bengal fiind de patru ori mai mari, si disponibile in joc.

Demonstratia arata exact cat de mult detaliu poate intra intr-o astfel de nava, fiind prezent un numar foarte mare de personaje, fiecare avand propria lor rutina si preocupare, in timp ce jucatorul isi vede de treaba. Se va putea interactiona cu aceste personaje, multe dintre ele avand propria lor poveste pe care jucatorul o poate afla pe parcursul campaniei.

Nave din clasa Idris vor putea fi pilotate in afara campaniei de singleplayer, fiind disponibile in universul persistent al lui Star Citizen, si pastrand acelasi detaliu pentru interiorul sau.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button