PC

Star Citizen oferă exclusiv o navă împreună cu Intel SSD Optane 900P

Intel tocmai ce și-a lansat prima variantă de tehnologie 3D XPoint Technology SSDS destinată utilizatorilor finali, familia de SSD-uri Optane 900P. Dacă e să ne luăm după zvonurile care circulă pe internet, ar putea la fel de bine să fie cel mai rapid SSD din acest segment de piață.

Deși SSD-urile nu ajută foarte mult la jocuri (o placă video având o contribuție mai importantă în acest sens), fanii lui Star Citizen au acum un motiv în plus pentru care să achiziționeze ultimul model lansat de Intel: Robert Space Industries a încheiat o înțelegere cu faimosul producător de hardware, iar pentru fiecare SSD Optane 900P achiziționat, utilizatorii vor primi un cod pentru Sabre Raven, o navă din Star Citizen care este momentan disponibilă exclusiv cu această ofertă. Oferta este una în limita stocului disponibil, ceea ce înseamnă că poate dura zile, săptămâni sau chiar luni. În caz că nu l-ați cumpărat încă, codul serial vă va debloca și restul jocului Star Citizen, împreună cu accesul la toate update-urile ce le va primi jocul pe viitor. Acest pachet, fără navă, costă doar el separat 45 dolari, deci achiziția ar fi una destul de valoroasă.

RSI a oferit celor prezenți la CitizenCon șansa să piloteze un Sabre Raven în Star Citizen. Cât despre motivele pentru care RSI ar dori să facă un parteneriat cu Intel, s-ar părea că Chris Roberts a fost foarte impresionat de performanțele acestui SSD, și mulți dintre cei care lucrează la joc folosesc acest dispozitiv. Roberts a declarat:

Seria Intel Optane SSD 900P este uimitor de rapidă, de departe cea mai rapidă unitate pe care am folosit-o vreodată. Dezvoltatorii noștri de la Star Engine lucrează la tehnologia de îmbunătățire a timpului de încărcare utilizând noile tehnici dezvoltate pentru Star Citizen și optimizate pentru seria Intel Optane SSD 900P, care este cel mai rapid SSD pe care l-am testat. Continuăm să îmbunătățim Star Citizen, astfel încât avantajele performanței cu unitățile Intel Optane vor continua să crească, alături de Star Citizen, în viitor.

Pentru dezvoltatorii de jocuri și dezvoltatorii de software în general, latențele extrem de scăzute oferite de SSD-urile Optane 900P ar trebui să ofere îmbunătățiri considerabile ale productivității. Timpii de construcție ar trebui să scadă, încărcarea și testarea modificărilor la motorul grafic sau pentru un nivel se va întâmpla mai repede, iar prețul ridicat probabil nu va fi valabil pe termen lung. Dar pentru jucătorii obișnuiți, este totuși o achiziție greu de justificat, cu excepția cazului în care este vorba despre acei jucători care cheltuie deja mii de dolari pe navele din Star Citizen.

Oferta este valabilă doar pentru Star Citizen, dar posesorii de Optane 900P vor putea achiziționa ulterior și Squadron 42 pentru 15 dolari, în condițiile în care prețul său întreg este de 45 dolari.

Afacerea pare una bună, până ajungem să vorbim despre prețul lui Optane 900P. Cât de mult va costa acesta? Varianta PCIe de 280 GB va costa 389 dolari, în timp ce modelul PCIe de 480 GB va avea un preț de 599 dolari. Este un preț aproape dublu față de Samsung 960 Pro de 512GB, care este de asemenea un SSD foarte rapid, dar care nu vine cu Star Citizen la pachet.

Merită? Voi decideți!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button