GamingPC&ConsolesTech&IT

Star Citizen introduce prima planeta explorabila

In cel mai nou update al sau, Star Citizen face disponibila pentru explorare prima planeta a jocului, Hurston.

Inaintea perioadei promotionale in care veti puteti incerca gratuit Star Citizen, dezvoltatorul Cloud Imperium Games a lansat prima planeta explorabila a space sim-ului, numita Hurston. Impreuna cu aceasta, cele mai recente actualizari aduse jocului ofera VOIP si integrarea sistemului de urmarire a fetei. Pentru cei interesati, aflati ca nu trebuie sa asteptati decat pana maine pentru a testa noile aditii, Star Citizen fiind dinsponibil gratuit in perioada 23-30 noiembrie.

Hurston este mult mai mare decat lunile pe care jucatorii le-au putut explora pana acum si contine mai multe biomuri, centre miniere si un oras numit Lorville. Odata ce aterizati in Lorville, puteti folosi sistemul de tranzit al orasului pentru a va deplasa, profitand de ocazie pentru a va relaxa putin si a urmari cateva privelisti minunate.

Pe orbita lui Hurston pot fi gasite si cateva luni pline de avanposturi pe care le puteti vizita. Ultimul update aduce de asemeena si misiuni noi, care permit pilotilor sa-si riste viata in curse purtate in spatiu si pe suprafata lunilor. In acestea, jucatorii pot sa ii intreaca pe ceilalti concurenti ori sa ii impuste, avand la dispozitie si o serie de puncte strategice pe care le pot impusca pentru a castiga puncte care sa-i duca mai aproape de victorie.

Pentru un preview, aveti mai jos un filmulet cu prezentarea facuta de Chris Roberts in cadrul CitizenCon de anul acesta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button