PC&Consoles

Star Citizen este gratuit până la sfârșitul lunii

Dacă sunteți pasionat de jocurile despre spațiu sau de creațiile oamenilor demenți care făceau lucruri demente la Origin cu decenii în urmă, aveți ce face pentru următoarea săptămână pe PC.

Star Citizen, jocul care a demonstrat că cea mai mare parte din public habar nu are că dezvoltarea unui produs complicat necesită timp, este gratuit până în luna noiembrie.

Ca să îl jucați va trebui să creați un cont pe pagina oficială (dacă nu aveți deja unul) și să aplicați codul promoțional ”Fall2016” (fără ghilimele). Asta are să vă ofere acces la o navă F7C-M Super Hornet pe care o puteți pilota în varianta Alpha a lui Star Citizen.

Jocul a primit de la ultima promoție gratuită o varietate de noutăți, cum ar fi o componentă de FPS, misiuni mai multe și un spațiu de joc ceva mai populat.

Merită menționat că veți avea nevoie de un PC destul de potent pentru a rula jocul bine într-un detaliu decent. Dezvoltarea lui Star Citizen a început pe vremea când GTX 780Ti era o noutate, cu promisiunea că veți avea nevoie de plăci video care încă nu există pentru a-l juca. Desigur, cine are un GTX 1080 nu prea are vreun stres.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button