MORE

Star Citizen este gratuit din nou

In cazul in care doriti sa vedeti cu ochii vostri cum arata universul persistent al lui Star Citizen, aveti acum ocazia fara sa platiti vreun leu.

Pentru o saptamana intreaga aveti posibilitatea de a descarca cea mai recenta varianta a lui Star Citizen, Alpha 2.1.2, si sa jucati dupa bunul plac. Veti avea acces la modulul social care permite interactiunea pacifista cu alti jucatori, cel de Arena la care va puteti lupta impotriva altor jucatori sau a NPC-urilor, iar in cele din urma aveti acces la universul persistent.

Aflat inca la inceput, universul persistent al lui Star Citizen include in acest moment un singur sistem planetar, dar se intinde pe o arie de cateva milioane de kilometri, fiind vorba de un joc spatial care incearca sa tina cont de distantele astronomice corecte. Aici veti gasi statii spatiale, pirati, misiuni si multe alte lucruri.

Pe parcursul acestei perioade gratuite vi se vor oferi trei nave pe care le puteti pilota. Aveti o nava militara, Hornet F7C, o nava utilitara, Aurora LN, si un interceptor rapid, care ocazional mai este folosit pe post de nava pentru curse.

Pentru a putea juca, va trebui sa faceti un cont pe pagina oficiala, sau daca aveti unul existent trebuie doar sa descarcati launcher-ul si sa instalati varianta curenta a lui Star Citizen.

[RSI]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close