GAMING

Star Citizen are un modul social

Cloud Imperium Games anunță lansarea modulului social al lui Star Citizen. Acesta este primul pas către transformarea jocului dintr-un conglomerat de module Alpha în MMO-ul pe care ne putem aștepta să îl jucăm peste câțiva ani.

Acest modul social vă permite să ieșiți din hangar și să pășiți pe suprafața unei planete, alături de alți jucători. Anterior, puteți face ceva similar în modulul de lupte spațiale, aterizând pe platforme în spațiu, în timp ce alți jucători trăgeau în voi, însă acum circumstanțele sunt mai pașnice.

Modulul social al lui Star Citizen este compus din ArcCorp Area 18, un port în care se pot destinde până la 24 de jucători, explorând diversele locații, interacționând cu mediul și unul cu altul, prin intermediul sistemului de chat și de emote-uri.

În termeni de gameplay, acest modul social nu aduce prea multe lucruri noi pentru Star Citizen, dar acesta nu îi era oricum scopul. Prin implementarea modulului a fost pusă la punct întreaga infrastructură de multiplayer expandat a jocului. Însemnând că de acum înainte se pot implementa componente de multiplayer ce nu necesită propriul sistem de matchmaking, sau servere separate, ca în cazul lui Arena Commander.

Din modulul social va răsări cu timpul acel univers întreg, mare și viu, pe care Star Citizen promite să îl aducă. Până acolo mai este mult de muncă, dar nu e de parcă proiectul ar duce lipsă de fonduri.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button