MORE

Star Citizen Alpha 2.0 se apropie

Universul persistent al lui Star Citizen este din ce in ce mai aproape. Cloud Imperium Games anunta ca varianta Alpha 2.0 va fi disponibila in viitorul apropiat.

Aceasta actualizare a testului Alpha va fi una masiva, si prima care va introduce universul persistent, cu toate partile sale componente. In Star Citizen Alpha 2.0 veti avea la dispozitie sistemul planetar Crusader, compus dintr-un urias de gaz de dimensiunea lui Jupiter, cele trei luni ale sale, plus un numar de statii spatiale si porturi.

Aceste locatii se intind intr-un spatiu cu o dimensiune de 1 milion de metri patrati, si cu o inaltime de 200 de mii de metri. Nu tocmai dimensiuni corecte, din punct de vedere astronomic, dar au pus corpurile ceresti mai aproape pentru ca timpul de calatorie dintre locatii sa nu fie prea mare.

Star Citizen Alpha 2.0 va include abilitatea de a zbura in spatiu la propria nava, din zecile pe care le poti ingramadi intr-un hangar. Vei putea chiar sa plutesti prin spatiu. Modul de FPS este inclus, asa a poti pluti prin spatiu inarmat, catre inamicii tai care tocmai ti-au distrus nava, iar acum stau pe loc, razand. Navele pot fi pilotate de mai multi jucatori, asa ca ar fi bine sa fii inarmat la greu daca incerci sa te razbuni in acest fel.

Modulul social va fi si el prezent, si nu va fi acolo doar pentru ca jucatorii sa se intalneasca si sa stea la vorba. Din porturile spatiale si cele plenetare veti putea lua si o varietate de misiuni.

Nu au spus exact cand va fi lansata varianta 2.0, pentru ca anterior au spus cand vor fi disponibile diverse componente ale jocului, si tot au intarziat. Dar ar putea fi chiar anul acesta.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close