PC&Consoles

Star Citizen alfa 3.0 este acum în mâinele câtorva testeri

Ceea ce unor sceptici până acum li se părea imposibil de realizat, a ajuns aproape realitate. Star Citizen alfa 3.0 a fost lansat. Aproape. Aproximativ. Cumva. Este disponibil, dacă faceți parte din grupul restrâns de aproximativ 800 oameni numit Evocati, care este compus exclusiv din balene (cum sunt porecliți donatorii de sume mari de bani) și din testerii hardcore ai jocului. Dar măcar a ieșit din mâinile companiei și a ajuns la câțiva dintre noi.

Conform unei capturi de ecran postată pe Reddit, se pare că testerii Evocati au acum build-ul 3.0, care este considerat un pas enorm în procesul de dezvoltare al jocului. Mai jos aveți mesajul tradus pe care l-au primit și testerii care au acum acces la cea mai nouă versiune.

Salutări Avocados,

Aceasta este știrea pe care ați așteptat-o ​​…

Suntem absolut încântați să anunțăm că o versiune timpurie de 3.0 este acum disponibilă pentru Evocati Test Flight pe PTU!

De asemenea, în plus față de toate noile caracteristici și actualizări pe care le aduce 3.0.0, testăm de asemenea și launcher-ul și sistemul de peticire a jocului. Fără patch-uri zilnice de peste 20GB!

Publicarea unei prime variante pentru Evocati este întotdeauna o piatră de căpătâi imensă în procesul de dezvoltare al lui Star Citizen, iar acesta este un pas gigantic deosebit făcut spre obținerea versiunii 3.0 în mâinile tuturor susținătorilor. Deoarece actualizarea este atât de masivă, vom începe cu obiective modeste de testare astăzi, pentru a permite tuturor să se familiarizeze cu schimbările, iar apoi vom căuta să escaladăm rapid lucrurile în zilele următoare.

Testarea probabil se va derula pe parcursul următoarelor săptămâni până când toți susținătorii vor primi acces la această versiune. Nu se știe exact când acest lucru se va întâmpla. Știm doar că, atunci când se va întâmpla, jocul va ajunge într-o etapă similară lui Early Access. Deși Cloud Imperium Games nu a oferit o dată concretă, sperăm cu toții că aceasta nu este departe.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button