Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Star Citizen 2.0 Alpha a fost lansat

/
/
/

Cloud Imperium Games anunta ca varianta 2.0 a testului Alpha pentru Star Citizen a fost lansata.

Cu varianta 2.0, Star Citizen a facut primul pas catre implinirea promisiunii de a oferi un univers persistent in care jucatori din toata lumea se pot aventura pentru a explora spatiul sau doar pentru a se tot ataca reciproc folosind nave imense si arme laser.

In aceasta noua faza a testului Alpha veti avea acces la un sistem planetar intreg, concentrat in jurul planetei Crusader. Un gigant de gaz in orbita caruia se afla trei luni, un doc spatial, trei statii spatiale cu un armistitu in efect in care vei fi in siguranta, si noua relee de comunicatii ocupate predominant de pirati, in care cu certitudine nu vei fi in siguranta.

Aici veti gasi prima varianta completa a modelului de gameplay pentru Star Citizen. Cel in care navele pot fi pilotate de mai multi jucatori care consuma combustibil si pot depasi viteza luminii.

Star Citizen are acum misiuni, o componenta de scavanging prin epavele gasite prin centura de asteroizi a planetei, si mult ravnitele lupte FPS.

Practic, poti sa stai la panda cu nava ta pe langa astfel de epave, sau ascuns in spatele unui releu spatial pana cand vine un alt jucator cu nava sa, cu intentia de te furisa cu un pistol in mana spre el pentru a-l jefui.

Inca mai este mult de munca pana cand se va ajunge la varianta complet a lui Star Citizen, dar acum puteti vedea mai bine catre ce va indreptati.

[CIG]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar