GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Stalker 2 va ocupa jumătate din stocarea lui Xbox Series S

Deși nu a fost încă anunțat, Stalker 2: Heart of Chernobyl a apărut pe Xbox Store pentru pre-comandă. Pe lângă lista de bonusuri pe care le primești dacă alegi să cumperi jocul acum, pagina de pe magazinul online mai cuprinde și un detaliu foarte interesant: jocul va ocupa nu mai bine de 180GB de pe SSD-ul consolei, adică jumătate din capacitate în cazul lui Xbox Series S.

Înainte de a-mi arăta că Xbox Series S este comercializată drept o consolă cu 512GB spațiu de stocare, trebuie să luăm în calcul și cât ocupă sistemul de operare și diversele aplicații pre-instalate. Astfel, consola entry-level de la Microsoft ii oferă utilizatorului doar 364GB. Cu toate astea, SSD-ul NVMe din dotare este destul de puternic încât să ruleze orice joc, deci nu va fi un factor limitator. Iar dacă rămâi fără spațiu, poți oricând să extinzi stocarea cu ajutorul unui mediu de stocare extern.

Stalker 2 Heart of Chernobyl
Cele trei variante ale lui Stalker 2: Heart of Chernobyl

Stalker revine după o absență de peste un deceniu

Cât despre Stalker? Păi, seria și-a făcut apariția prin 2007 și a fost dezvoltată de ucraineni de la GSC Game World. Primele două jocuri au introdus gamerii într-o lume post-apocaliptică foarte bine conturată, în care elementele de gameplay specifice genului survival-horror se combină cu perspectiva first-person. Iar după ce al doilea joc a fost lansat în 2009, gamerii încă așteaptă un sequel.

Stalker 2: Heart of Chernobyl urmează să fie lansat pe data de 28 Aprilie 2022, însă drumul până aici nu a fost lipsit de probleme. După ce a fost dezvăluit în 2010, jocul a intrat în „development hell” și a rămas acolo timp de 12 ani, fiind chiar anulat în 2012 pentru o perioada scurtă.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button