GamingPC&ConsolesTech&IT

Stadia primește jocuri noi

Mai țineți minte Stadia?

Dacă mai țineți minte Stadia, atunci probabil v-ar interesa să aflați ce jocuri mai primește acest serviciu de game streaming (în sensul de jucat prin streaming, nu privit streaming).

Google a anunțat că platforma sa va primi încă 16 jocuri până la sfârșitul acestui an și chiar a dezvăluit care sunt acestea.

Pe listă sunt câteva nume foarte mari. Spre exemplu, vom avea parte de Sekiro Shadows Die Twice, vom avea parte de Hitman 1, Hitman 2 și de Hitman 3, de Serious Sam 4, de… Dead by Daylight. Bine, jocul acesta va veni pe Stadia cu o serie de funcții exclusive, ce permit publicului să afecteze jocul în sine.

Vor fi și câteva jocuri exclusive, precum Orcs Must Die 3 și ceva nou de la studioul Splash Damage, ce a creat ceva numit Outcaster. Vom mai avea parte și de titluri făcute doar pentru Stadia de către studiourile Supermassive și Harmonix, dar nu este clar când sau ce sunt.

Important este că Google Stadia nu a murit și va șchiopăta în continuare fie până ce compania se va sătura de el, fie până ce va fi ce a promis.

[Eurogamer] 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button