MORE

SSD-uri mai ieftine de la Samsung

Samsung a anuntat ca acum productia in masa a modulelor de memorie care pot stoca cate 3 biti pe celula este posibila la scara mare, si acest lucuru se datoreaza constuctiei 3D a memoriei NAND.

Samsung sustine ca metoda de a construi memorii V-NAND 3D le permite sa obtina o densitate mult mai mare pentru un chip, dar si cu performante mai bune. Metoda 3D V-NAND inseamna practic suprapunerea mai multor straturi de memorie, in acest mod reducad dimensiunea chipului si imbunatatind densitatea. Vicepresedintele Sasmung Jaesoo Han a declarat ca aceasta noua linie de productie va ajuta la eliminarea HDD-urilor si va usura tranzitia de la HDD la SSD, pentru ca aceste vor deveni in acest fel mai spatioase si mai ieftine.

Prima serie produsa este de fapt a doua generatie de module 3D V-NAND. Fiecare chip poate oferi o densitate capabila sa stocheze 128GB si utilizeaza 32 de straturi verticale. Samsung a mai declarat ca noua tehnologie dubleaza productivitatea. Aceste module sunt fabricate pe 10nm.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Misto mod de a cripta „Iesi acasa” 😀 GG author, you’re doing it right!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button