Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

SSD-uri extrem de incapatoare si la preturi rezonabile, în curând!

/
/
/
/
image
img

Dacă doar ce ați cumpărat un SSD foarte mare, și foarte scump, următoarea știre vă va supăra puțin. Toshiba și Intel anunță că vor trece la utilizarea de 3D NAND, o tehnologie ce permite suprapunerea modulelor de memorie, generând o densitate foarte mare și o performanță superioară implementării tradiționale de-a le pune unul lungă altul. Până acum, doar Samsung se folosea de 3D NAND, în implementarea proprie, numită V-NAND.

Toshiba chiar a dezvăluit că a realizat un modul de 48 de straturi, de 16GB, iar Intel, în parteneriat cu Micron, se vor apropia în curând de 48GB per modul. Într-o aplicație practică, asta ar însemna abilitatea de-a îngrămădi 3.5TB pe un SSD M.2, sau chiar 10TB pentru formatul tradițional de 2.5 inch. Prețurile se așteaptă să scadă simțitor pentru SSD-uri atunci când modelele ce se folosesc de această tehnologie vor ajunge pe piață.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Un vecin tocmai si-a cumparat un ssd de 560GB sau cat dracu are . I-am spus sa mai astepte 1 an si il ia foarte iefti deci „Told You”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar