FilmeRSS PaginaDeMedia

Netflix a confirmat cel de-al doilea sezon din Squid Game

Scoateți de la naftalină salopetele roșii sau treningurile verzi, pentru că vom avea partea de cel de-al doilea sezon din Squid Game, literalmente cel mai popular serial din 2021 de pe Netflix. Continuarea dramei coreene a fost confirmată de Ted Sarandos, co-CEO-ul companiei, în timpul unei ședințe privind profiturile obținute pe cel de-al patrulea trimestru.

Stranger Squids? Squid Things? Nah, doar Squid Game extins

Întrebat dacă serialul va avea o continuare, Sarandos a aprobat ferm, astfel încât „universul Squid Game abia a început”. Confirmarea vine după ce creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk, a menționat că aventura va continua și că se află în plin proces de dezvoltare. Ted Sarandos nu a spus când anume va debuta cel de-al doilea sezon și nici nu a oferit indicii legate de cum ar putea arăta așa-zisul univers Squid Game.

Dată fiind imensa popularitate a serialului, n-ar fi exclus ca Squid Game sa primească tratamentul stil Stranger Things, adică să fie extins și în jocuri și multe altele. Între timp, producția are deja propria linie de merchandise și obiecte de colecție, adică îmbrăcăminte, accesorii și figurine FFunko Pop disponibile pe Netflix Shop. Cică ar urma să fie anunțată o nouă colaborare, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, nu ne vom reîntâlni cu Seong Gi-hun doar în noul sezon, ci îl vom avea cumva și pe birouri, sub formă de bobble-head.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button