PC&Consoles

Square Enix vinde cutii cu surprize

Square Enix are câteva apucături cam ciudate pentru o companie de jocuri de renume, cum ar fi cea de a vinde pe propriul magazin o cutie misterioasă cu jocuri.

Ce se află cu exactitate în această cutie? Nu este clar, doar că la prețul de 10 dolari veți primi 5 jocuri cu o valoare totală de 80 de dolari. Ar putea fi jocuri recente, ca varianta de bază a lui Hitman cel nou, ar putea fi Soul Reaver de acum 18 ani. Important este că promoția are o valabilitate limitată, nu veți mai putea cumpăra cutia misterioasă după 29 martie, iar Square Enix nu vă va returna banii în cazul în care v-ați răzgândit.

Compania va anunța ce se afla în cutie abia în ziua de 30 martie. Ultima cutie de primăvară avea jocurile: antasy VIII, Final Fantasy XIII-2, Quantum Conundrum, Sleeping Dogs Definitive Edition și Deus Ex: Human Revolution Director’s Cu, iar cea din timpul sărbătorilor de iarnă avea: Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Goetia, Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2, the Hitman Intro Pack, Hitman Go: Definitive Edition și Tomb Raider Underworld.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button