GamingPC&ConsolesTech&IT

Square Enix va anunța la E3 un joc Avengers

Square Enix a confirmat că va dezvălui oficial jocul Avengers în timpul conferinței sale de presă din cadrul E3 2019. Marvel’s Avengers este dezvoltat de EIDOS Montreal și Crystal Dynamics, iar noi presupunem că am putea vedea un trailer cinematic (sau poate chiar unul de gameplay) în timpul conferinței Square Enix.

Evenimentul Square Enix E3 2019 va începe pe 11 iunie noaptea la 1 am (ora României) și va fi difuzat online. Sperăm ca, pe lângă Marvel’s Avengers, Square Enix va oferi, de asemenea, mai multe detalii despre Final Fantasy 7 Remake (și suntem curioși dacă distribuitorul va confirma disponibilitatea acestuia și pe PC sau nu).

Din ceea ce știm până acum, Marvel’s Avengers este conceput pentru jucătorii din întreaga lume și va fi beneficia de toate personajele, mediile și momentele iconice care au încântat fanii vechi ai francizei. Dispunând de o poveste complet originală, acesta va introduce un univers în care jucătorii se pot juca ani întregi de acum înainte.

Vă ținem la curent dacă aflăm mai multe detalii!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button