GamingRSS PaginaDeMedia

Square Enix și Team Ninja lucrează la un Final Fantasy inspirat de seria Dark Souls

Square Enix s-a pus serios pe anunțat tot mai multe jocuri din seria Final Fantasy, printre care FF 7 Remake, FF XIV și mult așteptatul FF 16. Dar asta nu înseamnă că dezvoltatorul se oprește din plănuit și punct. Sursele spun că Square Enix lucrează împreună cu Team Ninja, cei din spatele Ninja Gaiden și Nioh, la un spin-off Final Fantasy inspirat de Sfânta Treime a Masochismului, adică seria Dark Souls.

Final Fantasy – Final Souls sau Dark Fantasy?

Va fi vorba despre o abordare mult mai permisivă și mai milostivă, în sensul că acest hibrid Final Fantasy nu îți va nenoroci creierii prin dificultatea sa, așa cum ne-am obișnuit noi, ăștia mai plictisiți așa de viață care au petrecut atât de multe ore în Dark Souls și care se plâng atunci când lumea vrea un easy mode.

Se pare că un demo jucabil va fi pus la dispoziția curioșilor în această vară, similar modalității prin care Team Ninja le-a oferit jucătorilor posibilitatea de a vedea cu ce anume se mănâncă Nioh. Mai mult decât atât, struțo-cămila Final Fantasy ar putea fi prezentată inclusiv în cadrul conferinței E3. Se spune că jocul va fi un titlu PS5 Exclusive, dar o portare pentru PC ar urma să apară la puțin timp după lansarea pentru consolă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button