MORE

Square Enix si I-O DATA lanseaza un SSD cu tematica Final Fantasy XIV

Iata inca un parteneriat dragutel intre companii de hardware si jocuri populare. De pe 2 decembrie Final Fantasy XIV SSD va putea fi cumparat si folosit de catre fanii francizei. Cel putin in Japonia, pentru moment.

SSD-ul in cauza are un port USB care face posibila conectarea la PC fara a mai fi instalat in sistem. Pe langa asta, are un spatiu de stocare de 500 de GB si se bucura de o viteza de citire cu mult mai mare fata de cea a unui HDD.

Ca sa arate ca nu e doar gura de ei I-O Data i-au lasat pe cei de la Square Enix sa „tureze putin motorul”. Prin urmare, echipa a rulat Shadowbringers pe SSD, obtinand un loading time de doar 14 secunde, aproape jumatate fata ce cele 30 de secunde obtinute pe un HDD.

SSD

In plus, aplicatia GigaCrysta Phantom te ajuta sa transferi jocul de pe HDD pe SSD fara a mai fi necesar sa-l reinstalezi. Iar daca esti mai neindemanatic din fire, nu-i bai, caci SSD-ul rezista foarte bine la socuri.

Ca sa va fac viata mai usoara, va las aici niste specificatii preluate de pe site-ul japonez, traduse automat de catre dragul nostru Google. Daca sunteti curiosi, pretul este echivalent cu 115 dolari.

SSD

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button