PC&Consoles

Square Enix renunță la studioul care a creat Hitman

Am o veste groaznică pentru cei care se bucurau de direcția în care se îndrepta noul joc Hitman și așteptau cu nerăbdare anunțul unui nou sezon cu locații noi, misiuni unice și poate ceva modificări la gameplay pentru a mai scoate din evenimentele quick-time. Studioul care a creat jocul este deocamdată în pericol.

Square Enix anunță decizia de a dezinvesti în IO Interactive. Ce înseamnă asta? Înseamnă că toate proiectele la care lucrează studioul sunt efectiv anulate, iar soarta companiei este momentan incertă. Nu va mai exista finanțare pentru dezvoltare și nici pentru salarizare, din moment ce IO este o divizie aflată în totalitate în proprietatea Square Enix.

Se încearcă găsirea unei soluții, sub forma unui alt investitor care să preia IO Interactive, dar deocamdată nu prea este nimic cert. În cazul în care IO Interactive nu va găsi un alt investitor, atunci probabil va fi închis. Iar în cazul în care se va găsi cineva care să cumpere studioul, foarte probabil seria Hitman va rămâne tot la Square Enix.

Alte multe informații vor fi disponibile mai târziu.

Priviți totuși partea bună. Dacă Electronic Arts va cumpăra IO, am putea vedea în sfârșit Freedom Fighters 2.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Square Enix renunță la studioul care a creat Hitman - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button