GAMING

Square Enix renunta la sistemul de pre-order special pentru Deus-Ex

De ceva vreme unii dezvoltatori de jocuri au inceput sa devina din ce in ce mai lacomi dupa bani sau pur si simplu au luat fel si fel de decizii neinspirate tot pe baza acestei lacomii.

Adica am auzit foarte multi reprezentanti ai acestor companii care au afirmat ca preferau sa lanseze un joc cand era programat si sa il mai repare cu patch-uri ulterior, decat sa raspunda in fata actionarilor pentru amanarea acestuia. Sunt multe cazuri si exemple si sunt sigur ca si voi le stiti.

Unul dintre ele este cel al jocului Deus-Ex: Mankind Divided unde Square Enix s-a gandit ca ar fi frumos sa profite un pic de pe urma celor care fac precomenzi.

In mod normal tu platesti o anumita suma de bani si primesti o serie de bonusuri, fata de ceilalti care comanda jocul dupa lansare. La Deus-Ex tu primeai acele bonusuri doar daca un numar specific de precomenzi era indeplinit si asta se desfasura in etape.

La fiecare etapa trebuia sa alegi un bonus din doua. Ei in loc sa te fidelizeze si sa iti ofere cat mai multe facilitati, iti dadeau continut cu pipeta pe banii tai.

Din cate se pare aceasta smecherie nu a mers, iar fanii seriei au fost foarte vocali cu privire la acest lucru, astfel incat Square Enix a decis sa ofere toate bonusurile persoanelor care fac precomanda.

[Sursa]

Related Articles

Back to top button