GamingCommunityMORERSS PaginaDeMedia

Square Enix le permite angajatilor sa lucreze de acasa permanent

In contextul pandemiei, tot mai multe companii trec pe regimul work-from-home. Iar asta face si Square Enix. Situatia actuala este un obstacol greu de depasit, mai ales pe plan psihic. Intr-un efort menit sa reduca din profunzimea neplacerilor, compania adopta ideea work-from-home, insa nu doar din cauza pandemiei.

Incepand cu 1 decembrie, Square Enix isi modifica politica. Toti angajatii vor putea lucra de acasa, permanent, nu doar pe durata crizei de coronavirus. Compania doreste ca aceasta metoda sa ii ajute pe angajati sa echilibreze regimul de munca si programul vietii de zi cu zi.

Potrivit reprezentantilor Square Enix, odata ce angajatii vor putea lucra de acasa, productivitatea va creste, alaturi de posibilitatea unui program mult mai flexibil. Totodata, noua organizare va usura procesul de selectie si training al noilor membri, cu siguranta ca angajatilor le va fi mult mai usor si mai convenabil sa isi desfasoare activitatea in propriul ritm.

Se estimeaza ca cel putin 80% dintre angajatii Square Enix vor trece in regim work-from-home odata cu 1 decembrie. Acest regim implica cel putin trei zile pe saptamana in care se va lucra de acasa. Pentru cateva departamente, insa, munca office-based este un rau necesar, dar dezvoltatorii vor face tot posibilul pentru ca productia de jocuri video sa nu fie intrerupta, ci continuata cu succes din confortul propriilor locuinte.

Nu este prima data cand o companie decide sa ofere permanent posibilitatea de a lucra de acasa, pentru prevenirea contaminarii si pentru suport moral deopotriva. Printre acestea se numara si Microsoft, iar Square Enix se pare ca ii calca pe urme.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button