MORE

Square Enix intra in scena MOBA cu Lord of Vermillion Arena

Square Enix intra in scena MOBA cu Lord of Vermillion Arena, un PvP pentru doi jucatori, ce isi are baza intr-un card game mare din Japonia.

Lord of Vermillion este cvasi-necunoscut in vest, conform Siliconera, dar este o serie puternica pentru Square Enix in Japonia. Jucatorii se bat unul cu celalalt cu carti, in incercarea de a-i elimina oponentului servitorii si a-i distruge Pietrele Arcane. Cartile reprezinta diversi monstri fantastici, dar si personaje din francize mai familiare Square Enix, inclusiv Persona, BlazBlue si Final Fantasy.

Ceea ce diferentiaza acest MOBA de alte titluri de pe piata, este ca permite lupte Sapte la Sapte, intre monstri chemati din cinci grupuri, acestia fiind incadrati ca bestii, nemorti si demoni. Jucatorul va trebui sa isi editeze decul de carti, fiecare carte reprezentand un monstru, acestia fiind utlizati pe harti speciale ce vor avea diversi monstri de umplutura si o serie de monstri special chemati pentru experienta.

Lord of Vermillion Arena va fi lansat in 2015, insa un mic test alfa va rula intre 17-19 Octombrie, pentru cei ce vor sa vada din timp ce li se pregateste. Se pare ca Square Enix cauta de asemenea 2000 de testeri si are o pagina pe care va puteti inscrie, lova.jp, pagina ce contine mai multe informatii despre test si cerintele minime de sistem ale jocului. Din pacate o cerinta dintre acestea este, la momentul actual, abilitatea de a citi in japoneza. Nu exista informatii despre data la care o versiune in limba engleza a jocului va fi lansata, asta presupunand ca va aparea una pe piata la un moment dat.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button