GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Square Enix are vesti proaste legate de noua generatie de console

Square Enix a venit cu noutati, insa acestea nu sunt prea optimiste pentru cei care vor cumpara console next-gen. Conform producatorului de jocuri japonez, nu vom vedea titluri pentru consolele next-gen decat la ceva timp dupa lansare.

Din pacate, Square Enix nu a oferit o explicatie pentru aceasta decizie, deci nu stim sigur despre cat timp este vorba. Insa dupa exprimare, ceva imi zice ca ar putea dura cel putin un an pana vom vedea titluri noi. Lucrul si mai interesant este ca nici Sony, nici Microsoft nu au un contract de exclusivitate cu producatorul.

Generatia urmatoare de console va fi backwards compatible, asadar planuim sa dezvoltam noile titluri pentru generatia actuala de console. Peste ceva timp vom incepe sa lansam si jocuri exclusive pentru noua generatie de console.

Dupa cum am mai vazut insa, aceasta este o practica comuna in industria jocurilor video. Chiar daca lansarile de jocuri din perioada de lansare ale consolelor noi prind bine, multi publisheri inca sustin si platformele vechi. Nu toti oamenii fac trecerea spre next-gen imediat, astfel platformele curente inca reprezinta un procent important din vanzari.

Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider – Unul dintre cele mai bune jocuri lansate de Square Enix

In acest moment, urmatoarea lansare de la Square Enix este Final Fantasy VII Remake, care va aparea in Aprilie. Acesta va fi urmat de Marvel’s Avengers in Septembrie si tot anul acesta vom vedea si Babylon’s Fall. Viitorul ne mai rezerva inca doua titluri ale publisher-ului, Outriders si Dying Light 2, dar nu stim datele de lansare pentru acestea.

Bine, nu trebuie sa ne hazardam din acest motiv. Square Enix a dovedit ca poate livra niste jocuri superbe. Singura problema ar fi ca noile lansari nu vor profita la maxim de puterea platformelor next-gen. Bine, nu e de parca actualele jocuri ale publisher-ului arata prost. Daca tinem cont si de faptul ca noile console vor fi practic PC-uri, mai de graba o vad ca pe o miscare desteapta.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button