GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Square Enix anunță amânări

Măcar nu sunt anulări

Square Enix a dezvăluit că cei care și-au rezervat luna martie pentru a juca remake-ul lui Final Fantasy 7 (prima parte din el, cu Midgard) vor trebui să își regândească planurile.

Compania a dezvăluit că Final Fantasy 7 Remake va întârzia o lună de zile, urmând să fie lansat în ziua de 10 aprilie. Nu este o întârziere colosală, în special în contextul deceniilor care au trecut de când a fost dezvăluit acel teaser de Playstation 3.

Alături de amânarea lui Final Fantasy 7 a venit și anunțul că va mai întârzia un joc. Unul de a cărui existență aproape că uitasem, dar apoi mi-am amintit iar de el, de faptul că existența sa a anihilat speranța că vom avea parte de o continuare completă pentru Deus Ex Human Revolution. Desigur este vorba de jocul Avengers, ce nu va întârzia doar o lună, ci va întârzia două anotimpuri. În loc să sosească primăvara, va sosi tocmai pe 4 septembrie.

Timpul suplimentar probabil este folosit pentru a stârni ceva interes pentru joc la E3, din moment ce prezentarea de anul trecut a fost cam la fel de impresionantă ca o băltoacă după ploaie în era în care fiecare copil are un smartphone.

Cel puțin Avengers nu a fost anulat, deocamdată.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button