PC&Consoles

Squadron 42 va fi prezentat anul acesta, dar nu va sosi anul acesta

Am două vești pentru voi, dacă sunteți fani ai lui Star Citizen. Componenta de singleplayer a jocului nu va fi lansată nici anul acesta, așa că nu are rost să vă rezervați ultima lună din an doar pentru el, decât dacă vreți să vă apucați de vânat Thargoizi în Elite Dangerous.

Există însă și o veste bună. Veți putea vedea noi secvențe din campania Squadron 42 în luna decembrie, prin intermediul unui live-stream. Această dezvăluire era așteptată încă de anul trecut, dar jocul încă nu era la un nivel de rafinament pe care dezvoltatorul a vrut să îl prezinte lumii.

În cazul în care nu sunteți la curent cu subiectul, Squadron 42 este campania de singleplayer a jocului Star Citizen. Aceasta este construită ca un soi de reimaginare modernă a lui Wing Commander, tot proiectul fiind inițial o continuare a seriei care a fost refuzată de Electronic Arts. Pe parcursul campaniei veți lua rolul unui pilot din flota stelară a rasei umane, luptând împotrivă unei amenințări extraterestre. Campania include numeroși actori cunoscuți, precum Mark Hamill  și John Rhys Davies, care au fost prezenți și în seria Wing Commander.

Componenta on-line a jocului este în dezvoltare activă și jucabilă acum, dar nu va ajunge într-o fază care poate fi numită finală prea curând. Dar când a fi complet, Star Citizen ar trebui să fie destul de impresionant.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button