MORE

Squadron 42 se va separa de Star Citizen luna aceasta

In acest moment, Star Citizen este gratuit. Poate fi jucat pana la sfarsitul saptamanii de orice doritor, si daca il veti cumpara pana pe 14 februarie, puteti beneficia de tot jocul la un loc.

Robert Space Industries anunta ca Squadron 42, campania de singleplayer a lui Star Citizen, va deveni o componenta individuala. Aceasta va fi vanduta separat de MMO, pentru cei care vor sa cumpere jocul dupa ziua de 14 februarie. Cei care au cumparat deja Star Citizen le au pe toate la un loc si acelasi lucru este valabil pentru oricine va lua jocul pana pe 14 februarie. Dupa aceasta data, Squadron 42 si Star Citizen se vor vinde separat.

Squadron 42 va fi un joc de singleplayer la care vei avea rolul unui pilot de pe un port-avion stelar, indeplinind o varietate de misiuni intr-un razboi dintre rasa umana si o specie extraterestra. Campania va pune un accent mare pe poveste si personaje, multe dintre ele fiind interpretate de nume celebre din lumea filmului, precum Mark Hamill, Gillian Anderson si Gary Oldman.

Star Citizen in sine este un MMO a carui poveste se petrece dupa acest razboi. Va fi, in esenta, un sandbox imens la care jucatorii vor putea face orice le trece prin cap printr-o lume vie aflata in constanta evolutie. Cu alte cuvinte, ceva similar cu Elite Dangerous, doar ca lumea este redata intr-un detaliu logistic si mai mare. De asemenea, vei putea lua inamicii la pumni cand ramai fara o nava.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button