GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Squadron 42 are parte de un nou trailer

Săptămâna aceasta Star Citizen este în sărbătoare, fiind timpul pentru reuniunea anuală CitizenCon. Iar în cadrul său au putut fi văzute mostre noi din ce urmează să primească varianta de testare a componentei on-line, dar mai important, a fost prezentat un nou trailer pentru componenta de singleplayer.

Squadron 42 încă nu este jucabil, nici măcar în varianta de testare, fiind partea pe care o parte foarte mare din comunitate arde de nerăbdare să o încerce. Trailer-ul actual prezintă câteva secvențe pe care deja le cunoaștem din prezentări anterioare, dar vine și cu o sumedenie de lucruri noi. Spre exemplu, avem ocazia să vedem în sfârșit cum arată în joc rasa extraterestră împotriva căreia se luptă omenirea. Din păcate, nu sunt pisici pufoase supradimensionate, Electronic Arts tot deține drepturile pentru acei mieunători.

Încă un lucru important a fost dezvăluit despre Squadron 42 cu această ocazie. Prin luna decembrie va fi publicat calendarul complet cu producția jocului, ceea ce înseamnă că atunci ar trebui să avem o idee foarte clară despre starea curentă a lui Squadron 42 și când ar trebui să îl vedem pe piață.

Componenta de singleplayer este menită să ofere o experiență similară cu cea a seriei Wing Commander, la care jucătorii vor lua rolul unui pilot nou pe un port-avi…navă stelară, într-o campanie cu tot soiul de misiuni, intrigă, suspans și chestii explodând în spațiu. La fel ca Wing Commander, jocul beneficiază și de prezența câtorva nume celebre în distribuție, precum Mark Hamill și John Rhys-Davies. Acea secvență cu cei doi din trailer chiar încălzit sufletul fanilor seriei vechi.

squadron 42 star citizen wing commander

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. ”that moment has arrived!”…yikes…who cares if the game will not be released…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button