Tech&IT

Spotify și Discord își revin după întreruperea de aseară

Ca tot omul, vin și eu de la muncă și mă trântesc nu în pat, ci pe tron, cu căștile în urechi… Pentru a asculta muzică, nu alta, dau să deschid Spotify și constat cu stupoare că este picat. Aia e, revenim la YouTube Music pe durata serii, timp în care plănuiesc un group call pe Discord ca să băgăm Elden Ring în co-op. Surpiză, nici Discord nu merge.

Accesările pe downdetector.com au confirmat faptul că ceva nu este în regulă cu cele două platforme. Întreruperea acestora a durat mai mult de o oră, timp în care dezvoltatorii au încercat să-și anunțe pe social media utilizatorii cu privire la demararea procesului de investigare. Spotify nu a elaborat afirmațiile de pe Twitter, iar Discord n-a avut ce face decât să ne încurajeze să ieșim la o plimbare prin ninsoare. În plus, pe undeva pe aici s-au strecurat probleme și cu Google Cloud.

În cele din urmă, cei doi au început să ofere informații cu privire la evoluția situației. Discord a avut probleme majore cu API-ul și încă lucrează la funcționarea optimă a mesajelor, apelurilor și streaming-ului. Spotify pare că a rezolvat întru totul problema și precizează că platforma „ar trebui să funcționeze normal pentru majoritatea utilizatorilor”.

Deși încerc să-mi limitez dependența de aplicații și platforme, trebuie să recunosc că m-am simțit relativ gol fără Spotify, de parcă ceva ce trebuia instinctiv și obligatoriu să fac a fost sfărâmat și smuls din viața mea. Și asta pentru doar câteva ore! Știu, poate exagerez, dar asta arată cât de legați de tehnologie suntem și ce impact au serviciile noastre preferate asupra vieții de zi cu zi.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button