MORE

Spotify pe Android – Sentiment de deja-vu

Cunoscutul serviciu de distributie muzicala Spotify incepe sa prinda si la noi. Are reputatia unei platforme elegante, eficiente si bine puse la punct. Iar update-urile din ultima vreme o mentin in trend.

Va aduceti aminte ca pe la inceputul lunii trecute am vorbit despre o noua fata a aplicatiei celor de la Spotify? Ei bine, v-am spus atunci ca noul design a fost lansat doar pentru plaformele de la Apple, adica pe iOS si pe OS X, lucru care ne-a facut sa credem ca celelalte platforme au fost uitate si lasate in urma.

Ne-am inselat, dovada fiind ultimul update de Spotify care face ca noua interfata sa fie disponibila si pe cea mai utilizata platforma mobila din lume, si anume pe Android. Aducand un design ce pare inspirat in linii mari de stilul flat al lui iOS 7, aplicatia probabil va avea pe sistemul de operare de la Google partea sa de fani si partea sa de „guri rele” ce vor critica portarea designului de iOS pe Android.

Acum toate aceste platforme impartasesc aceeasi tema neagra si efectele subtile de transparenta. Locul in care se observa o adevarata schimbare se afla in categoria Your Music, ce permite utilizatorilor sa-si salveze propria colectie de muzica intr-o structura asemanatoare cu cea de la iTunes. Acest update este disponibil in Play Store, insa aparent nu toti utilizatorii au parte de el, din motive pe care nu le vom dezvolta aici.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Nustiu cum „incepe sa prinda si la noi” cand el nu e disponibil la noi in tara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button