Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Spotify intr-un… casetofon!

/
/
/
/
image

Invenția de mai sus poate arata ca un fel de casetofon „antic” folosit de adolescenti in vremuri de mult apuse pentru a crea mix-tape-uri, dar… nu e – este o boxa Spotify alimentata cu Rasberry Pi si cu un playlist NFC.

Creatorul sau, britanicul Matt Brailsford, spune ca ideea i-a venit dupa ce a vazut un iRecorder, un difuzor conceput pentru a arata ca un casetofon traditional.

Proiectul lui Brailsford este mai mult decât o statie iPod. Se foloseste de playlist-urile NFC incorporate inauntrul casetelor pentru a dicta care dintre melodiile sunt active. Intreaga experienta (volume, play, next si stop) poate fi controlata cu ajutorul butoanelor analog ale „casetofonului”. Casetele NFC au chiar si cele doua „parti”. Din pacate tehnologia „avansata” a lui Brailsford nu poate face update tuturor caracteristicilor „casetofonului” si doar butonul de „record” poate fi folosit pe post de power switch.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar