TECHRSS PaginaDeMedia

Spotify Car Thing apare în leak-uri, grație propriului cod-sursă

Încă din 2019, compania suedeză meșterește la un player pentru mașini, pe numele său Spotify Car Thing. De data aceasta, noile ilustrații au fost descoperite chiar în codul aplicației Spotify, iar acestea corespund cu prototipul pe care compania l-a trimis în ianuarie 2021 către Federal Communications Commission (FCC) pentru a fi aprobat.

Spotify Car Thing s-ar putea afla destul de aproape de stadiul final, însă nimeni nu știe nimic despre vreo posibilă dată de lansare. Gadget-ul în sine vine sub forma unui player cu patru butoane în partea superioară, un al cincilea buton (probabil pentru volum) pe partea dreaptă, alături de un posibil touch-screen, ceea ce înseamnă că jucăria celor de la Spotify ar putea deveni foarte bine un mini-sistem de infotainment care poate fi atașat în diferite locuri de la bordul mașinii.

A fi sau a nu fi Spotify Car Thing?

Teoretic, Spotify Car Thing ar putea fi doar un experiment pentru ca suedezii să-și poată face o idee despre obiceiurile abonaților în ceea ce privește timpul petrecut pe aplicație, ascultând muzică. Practic, Spotify tace mâlc, în ciuda descoperirilor făcute de către comunitate. Poate că este un fel de experiment, dar nu cred că dezvoltatorii ar rata ocazia de a face și mai mulți bani pe seama celor care sunt în căutare de un mod mai eficient de a asculta muzică în timp ce conduc sau care doresc să găsească pe piață un fel de media-box, dar în stil Spotify. Totuși, prototipul există, iar imaginile au fost găsite în codul aplicației, deci cred că ni se pregătește ceva.

Spotify Car Thing
Prototipul trimis către Federal Communications Commission (FCC)

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button