GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Ubisoft readuce la viață seria Splinter Cell cu un nou joc

Una dintre seriile de jocuri despre care nu am mai vorbit de mult este Splinter Cell. În ultimii ani a părut că Ubisoft a uitat de acest IP și nu va mai scoate nimic serios, iar după lansările recente care au inclus un joc mobile mediocru și un titlu VR la fel de bun, pare că o nouă intrare majoră în serie se pregătește să ne spioneze calculatoarele și consolele în viitorul nu foarte îndepărtat.

Conform unor surse ale celor de la Video Game Chronicle, Ubisoft a dat undă verde unui nou joc din seria Splinter Cell care va fi dezvoltat de studioul din Monteal. Cu această lansare, producătorul speră să spele rușinea celor două jocuri menționate mai sus și să-l readucă pe Sam Fischer în lumina reflectoarelor.

Momentan se pare că jocul este la începutul procesului de producție. Există însă o șansă mică ca acesta să fie prezentat publicului în 2022. Nu avem încă o confirmare din partea producătorului și momentan acestea sunt singurele informații disponibile la acest moment, însă sunt foarte curios cum va arăta Splinter Cell de acum înainte și chiar îmi doresc să fie un joc single-player liniar, fără o lume open-world goală.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button