Gaming

Splatoon 2 se lanseaza pe data de 21 Iulie pe Nintendo Switch

Prima iteratie Splatoon, pentru Nintendo WiiU a prins surprinzator de bine la public, intr-o piata dominata de shootere militare si simulari realiste.

Ideea celor de la Nintendo de a combina actiunea frenetica ce caracterizeaza shooterele, cu un mediu vioi si colorat, inlocuind gloantele cu bidinele si lansatoare de vopsea a prins instant la toate categoriile de varsta.

Inevitabil, Nintendo Switch urma sa primeasca o continuare, in cazul de fata, Nintendo dorind sa asocieze acesta lansare si cu o serie de figurine Amiibo.

Data lansarii nu este foarte indepartata se pare, 21 iulie fiind data de lansare aleasa de Nintendo pentru Splatoon 2. Cel mai probabil Nintendo mizand pe lipsa de lansari importante pe acest segment in luna iulie, asta in ciuda speculatiilor initiale care spuneau ca jocul ar ajunge la raft in luna decembrie, o postare de Amazon indicand acest lucru.

O serie de cereri din partea comunitatii se pare ca nu sunt chiar atat de improbabile, comunitatea cerand PVE Coop, dar din pacate jocul se rezuma si de aceasta data la 4v4, insemnand ca doar 8 jucatori vor putea participa la un meci.

Cat despre Amiibo, nu se cunosc inca foarte multe informatii, existand doar 4 imagini disponibile cu modelele disponibile pentru joc in acest moment. 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button