AutoRSS PaginaDeMedia

Spiritus Ultimate este un nume răsunător pentru cea mai rapidă…Mașină electrică pe trei roți…?

V-ați întrebat vreodată cum ar fi dacă Batman s-ar juca Super Mario Kart? Păi, acum ați aflat răspunsul la această întrebare pe care nimeni nu ar avea de ce să și-o pună vreodată. Daymak este o companie care face uz de crowdfunding pentru a aduce în fața curioșilor cartul lui Batman, adică Spiritus Ultimate. Mașinuța în sine este un vehicul electric cu două locuri, pe trei roți, care încorporează panouri solare pentru încărcare, alături de încărcătorul wireless oferit de către producător.

Dacă oferi un avans de 100 de dolari, ești automat înscris în etapa de pre-order și vei beneficia de reducere atunci când Spiritus Ultimate va fi lansat oficial. Și probabil că îți va prinde bine dacă vrei să iei modelul Ultimate, adică ăsta de bogați, la 150 de mii de dolari, care, chipurile, ajunge la 96 km/h în 1.8 secunde și are o autonomie de 480km. În comparație cu acesta, Mario Kart-ul mai modest, Spiritus Deluxe, are o autonomie de 300km, este ceva mai lent, dar și mai ieftin, la un preț de pornire de 20 de mii de dolari.

Spiritus Ultimate este Super Mario Kart pentru adulți

Dar pentru că tot se laudă cu ceea ce are Spiritus Ultimate de oferit, Daymak introduce niște chestii interesante, ba chiar potrivite pentru o mașină electrică așa „sleek”. Ultimate are sistem de pornire remote, aplicație mobilă pentru configurare și monitorizare, autopilot și senzori Tire, un HUD versatil, precum și posibilități extinse de personalizare. Iar la cum arată, nu pot să nu fiu măcar puțin atras de Spiritus Ultimate. Da, pare puțin comic să ai doar juma’ de batmobil, dar are un aspect interesant și futurist. Dacă era nițel mai lunguieț și mai colțuros, ai fi zis că este replica fidelă a aeroglisorului din Blade Runner 2049. Sau poate chiar este acela, exceptând partea cu zburatul.

Spiritus Ultimate masina electrica

În orice caz, Daymak speră să adune 50 de mii de pre-orders până când va închide această etapă la vară, pe 23 iulie. Producția ar urma să aibă loc în 2023, iar Spiritus Ultimate face parte din seria Avvenire, care include și un e-bike potrivit pentru on- și off-road și Skyrider, adică ăsta este aeroglisorul în sine, doar că de data aceasta pare furat din Westworld.

Spiritus Ultimate masina electrica

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button