GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Spider-Man sparge recordurile pe PlayStation 4

Spider-Man! Sony a vândut foarte mult Spider-Man. Casele de marcat au făcut *clink-clink* la foc automat. Veniturile au fost mai mari decât cele de pe urma filmului Homecoming. Am putea spune că e ziua de salariu pentru Spider-Man.

USA Today anunță că Sony a vândut 3,3 milioane de copii de Marvel’s Spider-Man în primele trei zile de lansare, stabilind un nou record de vânzări. Asta înseamnă că a bătut recordul anterior de 3,1 milioane in primele trei zile, record care i-a aparținut până acum lui God of War la inceputul acestui an. Precomenzile au atins și ele un record, la un milion de exemplare. Această cifră nu ține cont de vânzările ediției speciale de PlayStation 4 Pro care include o consolă special pictată și o copie a jocului.

După cum se menționează în raport, prețul de vânzare cu amănuntul de 60 de dolari se traduce în venituri de aproximativ 198 milioane de dolari, care de fapt depășesc veniturile lui Spider-Man Homecoming de 117 milioane de dolari. Nu toate exemplarele s-ar fi vândut pentru exact 60 de dolari, deci cifra actuală ar putea fi puțin mai mică. În plus, comparația nu este tocmai corectă, dat fiind faptul că biletele la film costă mult mai puțin decât un nou joc video, dar este totuși o realizare impresionantă.

Vicepreședintele global de vânzări la Sony, Stephone Turvey, a declarat:

Așteptările noastre sunt întotdeauna stabilite la cele mai înalte niveluri. Au fost îndeplinite și depășite toate așteptările. Cred că compania, campusul și fanii noștri sunt foarte mândri de acest lucru.

El a adăugat că Insomniac Games au adus Spider-Man înapoi „într-un mod pe care doriți să îl experimentați„.

Marvel’s Spider-Man este de asemenea un succes critic. Acesta a marcat un scor total de 87 pe site-ul Metacritic. Sony planifică trei expansion-uri narative până la sfârșitul anului, pe lângă un mod New Game Plus.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button