GAMINGRSS PaginaDeMediaSTIRI ITTECH

Spider-Man: Miles Morales ocupa mai putin din spatiul de stocare pe PS5

Spider-Man: Miles Morales primeste o versiune speciala pentru PS5 odata cu lansarea consolei. In timp ce consola se apropie foarte rapid catre noi, a aparut o mica dezbatere in mediul online. Problema ar fi legata de modul in care salvarile (progresul jocului realizat) vor putea fi transferate pe noua generatie. Din informatiile regasite, o parte din jocuri precum Marvel’s Spider-Man: Remastered si Yakuza: Like a Dragon nu te vor lasa sa-ti transferi fisierele care sunt responsabile pentru progresul realizat in timpul jocului.

Acest aspect nu este legat de componenta hardware a consolei, ci mai degraba tine de Sony si dezvoltatorul jocului respectiv. Intr-un post pe Twitter, un utilizator a adresat o intrebare legata de suportul oferit pentru fisierele care contin salvarile; in cazul jocului Spider-Man: Miles Morales. Ulterior, administratorul James Stevenson a confirmat existenta lor pentru noua generatie de console.

Deci se poate, nu-i asa? Astfel, tot progresul realizat in Spider-Man: Miles Morales pe generatie veche de console va putea fi transferat. Alt aspect important este legat de optimizarea spatiului de stocare. Dintr-un anumit motiv cunoscut cunoscut mai bine de dezvoltator, versiunea jocului pentru PS5 va un spatiu mai mic din SSD. Pot doar sa presupun ca ar avea de-a face cu schimbarile aduse la nivelul motorului grafic. Spider-Man: Miles Morales va primi un upgrade vizual in zona grafica maricel pentru PS5, datorita componentei hardware capabila.

Spider-Man

Tags

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close