GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Spider-Man GOTY este acum disponibil pentru PS4

Acesta ofera jocul mult-indragit si DLC-ul in acelasi pachet

Spider-Man a fost unul dintre cele mai de succes titluri de PlayStation 4 din anul 2018, iar acum, acesta a primit si o editie Game of the Year, sau pe scurt, GOTY. Aceasta versiune ne ofera jocul alaturi de DLC-ul The City That Never Sleeps care a fost lansat la o luna distanta.

Spider-Man GOTY este disponibil la pretul de 39.99 euro si poate fi achizitionat din PlayStation Store sau alti furnizori. The City That Never Sleeps, o expansiune care se intinde pe trei capitole a fost lansat la o luna dupa jocul de baza si inca se vinde la pretul de 24.99 euro pentru cei care au editia standard.

Aceasta editie GOTY este practic Spider-Man Digital Deluxe Edition alaturi de DLC la jumatate din pret. Pachetul aditional adauga noi misiuni si provocari, plus noua costume noi pentru super-eroul atarnat. Inca din perioada lansarii, acest joc a reusit sa adune premii peste premii din partea multor publicatii mari si a devenit rapid, unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2018.

Acest anunt vine la timp, dupa ce in urma cu o saptamana, Sony au anuntat ca vor cumpara studioul din spatele jocului, Insomniac Games. Aceeasi oameni sunt responsabili si pentru alte francize exclusive PlayStation precum Ratchet & Clank si Resistance. A trecut ceva timp, dar Sony au vazut potentialul imens pe care studioul il are dupa ce Spider-Man a reusit sa vanda 13.2 milioane de copii la nivel global pana in acest moment.

Articole asemanatoare

Back to top button