GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Spider-Man GOTY este acum disponibil pentru PS4

Acesta ofera jocul mult-indragit si DLC-ul in acelasi pachet

Spider-Man a fost unul dintre cele mai de succes titluri de PlayStation 4 din anul 2018, iar acum, acesta a primit si o editie Game of the Year, sau pe scurt, GOTY. Aceasta versiune ne ofera jocul alaturi de DLC-ul The City That Never Sleeps care a fost lansat la o luna distanta.

Spider-Man GOTY este disponibil la pretul de 39.99 euro si poate fi achizitionat din PlayStation Store sau alti furnizori. The City That Never Sleeps, o expansiune care se intinde pe trei capitole a fost lansat la o luna dupa jocul de baza si inca se vinde la pretul de 24.99 euro pentru cei care au editia standard.

Aceasta editie GOTY este practic Spider-Man Digital Deluxe Edition alaturi de DLC la jumatate din pret. Pachetul aditional adauga noi misiuni si provocari, plus noua costume noi pentru super-eroul atarnat. Inca din perioada lansarii, acest joc a reusit sa adune premii peste premii din partea multor publicatii mari si a devenit rapid, unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2018.

Acest anunt vine la timp, dupa ce in urma cu o saptamana, Sony au anuntat ca vor cumpara studioul din spatele jocului, Insomniac Games. Aceeasi oameni sunt responsabili si pentru alte francize exclusive PlayStation precum Ratchet & Clank si Resistance. A trecut ceva timp, dar Sony au vazut potentialul imens pe care studioul il are dupa ce Spider-Man a reusit sa vanda 13.2 milioane de copii la nivel global pana in acest moment.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button